Michael ginnerskov jensen

Michael Ginnerskov Jensen inspirerer mange!

Mange iværksættere starter tidligt med at udvikle ideer og koncepter. For mange er det slet ikke muligt, at lade være med at tænke i nye forretningsmodeller, muligheder og nye markeder. De stræber efter perfektion og bruger enhver mulighed til at forbedre det projekt de har gang i. De har også rigtig svært ved ikke at have et projekt, da de er evigt ambitiøse og slet ikke kan lade være. De søger miljøer der er stimulerende, og er altid åbne for nye ideer og ny viden. Disse karaktertræk beskriver mange forretningsfolk, heriblandt danske Michael Ginnerskov Jensen.

Jeg er ret fascineret af individer som formår at gøre noget ved deres idéer. Næsten alle mennesker får på et tidspunkt i deres live en “lys idé”. Det er slet ikke svært at få gode ideer – det kræver bare kreativitet og et nysgerrigt sind. Det svære er dog, at føre disse ideer ud i livet, og her er der meget få der rent faktisk ender med at gøre det. Derfor er det ekstra fascinerende at følge disse iderige mennesker som formår at eksekvere deres planer og ideer, fremfor blot at tale om dem. Her er Michael Ginnerskov Jensen et godt eksempel på en iværksætter der har formået gang på gang at føre store ideer ud i livet!

Michael Ginnerskov Jensen og andre med succes

successq

Rigtig mange iværksættere og andre kreative individer starter tidligt med at tænke i projekter, som de kan eksekvere. Michael Ginnerskov Jensen startede allerede som barn med store ambitioner. Hvis man ikke har store ambitioner, kommer man ingen vejne. Det kan de fleste blive enige om.

Det kan være svært at turde drømme stort. Det kan være skræmmende at sige hvad man gerne vil. Det er naturligt at være bange for at fejle. Den frygt kan man dog lære at se i øjnene. Der er ikke meget andet at gøre, end at acceptere, at det at fejle er en mulighed. Man lærer af sine fejl, og dette er meget vigtigt at huske!

Min fascination af iværksættere

Jeg er personligt en stor beundrer af diverse iværksætter og andre iderige og fremtædne personligheder. Det kræver rigtig meget af en som person at turde gå forrest. At turde tage chancer. Her tænker jeg også på Michael Ginnerskov Jensen, som i løbet af sin karriere uden tvivl har taget store chancer. Det kræver en tro på sig selv, der ikke bliver slået i stykker af små bump på vejen eller omveje. Det er også vigtigt at indse, at lige meget hvor meget man planlægger, vil der altid være en masse udfald, man ikke kan forudse.

For mig har det også krævet en del mod at starte denne blog. Jeg kan ikke komme udenom, at jeg inderest inde er bange for hvad folk vil synes. Jeg er derfor glad for, at jeg har folk at se på til, som man inspirere mig til at turde mere.

Michael Ginnerskov Jensen har banet vejen for mig

Det hjælper en hel del at kunne spejle sig i andre og blive inspireret. Når jeg kigger på dem jeg ser op til, f.eks. Michael Ginnerskov Jensen, bliver jeg mindet om at vi alle bare er mennesker. At det er menneskeligt at fejle. At det er okay at være bange for ikke at lykkes.

Jeg er så glad for, at jeg har funder modet til at starte denne blog, da jeg har rigtig meget jeg gerne vil dele med verden. Jeg håber I vil følge med i min rejse. Jeg ved ikke nødvendigvis hvilken rejse jeg har begivet mig ud på, men jeg er spændt på at se hvor den fører mig hen.